Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати створили Департамент інформаційно-комунікаційних технологій

28 липня 2016 року

Депутати створили Департамент інформаційно-комунікаційних технологій

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати створили Департамент інформаційно-комунікаційних технологій та Управління з питань реклами виконавчого органу Київради (КМДА).

Створення відповідних виконавчих органів необхідне для оптимізації структури Київської міської державної адміністрації. Департамент утворено шляхом виділу управління інформаційно-комунікаційних технологій та захисту інформації зі складу апарату міської адміністрації. За поясненням керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, це повʼязано з дублюванням функцій, «розпорошенням» працівників та, як наслідок, відсутністю ефективного управління, комплексного єдиного підходу до вирішення цілої низки питань у цій сфері.

“Наразі відсутній окремий структурний підрозділ, який би мав відповідні владні повноваження та забезпечував реалізацію єдиної політики у сфері інформатизації, що не сприяє ефективній реалізації поставлених перед міської владою завдань. Разом із тим, це нова галузь управління, яка покликана підвищити ефективність, відкритість та прозорість органів державної влади і місцевого самоврядування”, – зауважив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Управління з питань реклами утворено на основі відділу реклами Департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київради (КМДА).

Нові структури сформовано без збільшення кількості працівників.

Рішення підтримали 70 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]