Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Депутати затвердили список народних засідателів Голосіївського та Печерського районних судів

11 лютого 2016 року

Депутати затвердили список народних засідателів Голосіївського та Печерського районних судів

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до рішення Київради від 09.12.2014 року №534/534 “Про затвердження списку народних засідателів Голосіївського районного суду міста Києва”.

Враховуючи звернення голови Голосіївського районного суду м. Києва Первушиної О.С та на виконання вимог, передбачених Положенням про прядок формування та затвердження списку присяжних та народних засідателів районних судів Києва, затвердженого рішенням Київради від 02.10.2013 №31/9619, депутати Київради доповнили додаток до рішення позицією “15. Федоришин Олег Петрович”.

Окрім цього, депутати внесли зміни до рішення Київради від 23.10.2013 року №239/9727 “Про затвердження списку народних засідателів Печерського районного суду міста Києва”.

Відтак, вилучено з додатка до рішення позиції “2. Збродіна Марина Вікторівна” та“4. Кунець Олена Анатоліївна”, відповідно до їхніх власних заяв.

Дані рішення Київської міської ради нададуть можливість належного розгляду районними судами Києва кримінальних справ та сприятимуть у дотриманні процесуальних вимог чинного законодавства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]