Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Деснянська РДА організує квест «Новорічні пригоди Деснянки» з елементами доповненої реальності

03 грудня 2021 року, 13:40

Із 19 грудня до 19 січня 2022 року всі охочі зможуть взяти участь у квесті «Новорічні пригоди Деснянки» з елементами доповненої реальності, який підготувала команда Деснянського району. Співорганізаторами заходу виступили екстрим-парк X-park та інноваційна платформа гейміфікації FreeGen Games, повідомляє Деснянська РДА.

Квест буде доступним як для самостійного проходження, так і для виконання в групах. «Новорічні пригоди Деснянки» триватимуть у доповненій реальності та контрольних точках на території Деснянського району.

Правила та завантаження додатку гри – за посиланням: https://kyivmaps.com/ua/blog/fentezi-kvest-novoricni-prigodi-desnanki

Після завершення події будуть підбиті підсумки результатів і створено рейтинг. Учасники, що займуть перші десять місць, отримають призи. Нагородження переможців відбудеться 19 січня на святковій локації біля кінотеатру «Флоренція» за адресою: проспект Володимира Маяковського, 31.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]