Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Діана Попова: «Після карантину глядачів зустріне оновлений Київський театр оперети» (+фото)

24 квітня 2020 року, 14:20

Реконструкція Київського театру оперети продовжується і під час карантину. Про це повідомила директорка Департаменту культури Діана Попова.

«Ми маємо розуміти: обмежувальні заходи, що діють сьогодні, не триватимуть завжди. Нам потрібно бути готовими до відновлення сезону, старту театральних прем’єр та концертних заходів, коли кияни матимуть змогу знову приходити в улюблені театри. Нині в нас є можливість зробити те, на що не вистачало часу, і вдосконалити заклади культури, в тому числі», – повідомила Діана Попова.

Наразі триває демонтаж і підготовка до реконструкції головного залу. Оновлення давно очікували і стіни, і комунікації, і портал сцени, а на стелі буде виконано художній розпис. Позитивних перетворень зазнають також сценічні освітлювальні ложі та світлове обладнання, у залі з’являться сучасні зручні крісла, а все приміщення театру буде оздоблено протипожежним обладнанням відповідно до вимог.

«Наше завдання – чітко продовжувати кожному займатися своєю справою. Тоді ми не просто вийдемо із цієї ситуації ще сильнішими і досконалішими, а й покажемо, що ми вправні господарі, які даремно не втрачають час», – додала директорка Департаменту культури.

Реконструкція Київського театру оперети

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]