Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Діана Попова: «Студентів музичного інституту на карантині забезпечили всім необхідним»

25 березня 2020 року, 14:54

Студенти Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра, що перебувають на карантині, забезпечені всім необхідним. Про це повідомила директорка Департаменту культури Діана Попова.

«Завдяки міській владі, соціально відповідальному бізнесу, громадським організаціям і благодійним фондам у цей складний для всього світу час допомогу отримують усі, хто її потребує. Сьогодні студенти Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра перебувають на вимушеному карантині у приміщенні гуртожитку, щоб не наражати на небезпеку інших. Наразі всі студенти забезпечені продуктами харчування і водою», – повідомила Діана Попова.

Вона також зазначила, що ситуація перебуває під контролем: тести студентів на COVID-19 є негативними. А щоб забезпечити дотримання карантину, під гуртожитком чергують представники Нацгвардії.

Нагадаємо, що гуртожиток Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра закрили на карантин 17 березня, після госпіталізації студента, який контактував із хворою на коронавірусну інфекцію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]