Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ділянки автомобільних доріг Деснянського району передано до комунальної власності Києва

24 червня 2021 року, 19:06

Ділянки автомобільних доріг Деснянського району передано до комунальної власності територіальної громади Києва з метою ремонту, прибирання та утримання. Таке рішення прийнято сьогодні на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради IX скликання. Рішення підтримали 69 депутатів.

За словами депутата Київради, члена Постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Ігоря Опадчого, ділянки автомобільних доріг передано на баланс КП «ШЕУ по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району» у зв’язку з необхідністю кваліфікованого догляду за станом дорожнього покриття.

«Автомобільні дороги Деснянського району не утримувалися належним чином, оскільки вони не перебували на балансі обслуговуючого комунального підприємства. Відтак, понад 60 ділянок доріг перейде до комунальної власності. Це, своєю чергою, посприяє розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури в Києві», – зазначив Ігор Опадчий.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]