Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дитячий квест і 6 екскурсій: які безоплатні заходи відбудуться в Києві цього тижня

03 січня 2024 року, 10:35

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували дитячу квест-екскурсію та 6 екскурсійних маршрутів на безоплатній основі для киян та гостей столиці.

Прогулянки вулицями Києва відбудуться з четверга до неділі. Місця зустрічей вказані в анкетах.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця», під час якої можна дізнатися багато цікавого про літописні місця Києва та творіння багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, що мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 4 січня, четвер, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/aN33YGL6EDWVoR2z7.

Екскурсія «Зустріч на Майдані Різдва», де під час прогулянки Поштовою площею учасники дізнаються, чому вона мала назву «Майдан Різдва», відкриють для себе особливості прилеглих вулиць, дослідять розвиток цього району, а також зможуть надихнутися величними видами Дніпра, мостів та островів столиці.

Дата та час: 5 січня, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/gL4GQt8zWTchNJJM7.

Екскурсія «Київ – у вирі романтики», де можна буде побачити культові романтичні об’єкти міста та дізнатися про любовні історії його відомих мешканців.

Дата та час: 5 січня, п’ятниця, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/zwQY7n8unXCzxC3x8.

Екскурсія «Все починається з Університету» для тих, хто хоче дізнатися про те, як Університет дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також про створення навколо червоного корпусу чудового парку та ботанічного саду.

Дата та час: 5 січня, п’ятниця, 14:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/9ZYGBnEr7dKUMNMs7.

Екскурсія «Київ хрещатий» познайомить екскурсантів із прекрасним старовинним містом, його історією та людьми, які формували, створювали і будували Київ, розповість про боротьбу українського народу за свою свободу та незалежність.

Дата та час: 6 січня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/T9bB5oQJHJKordUH8.

Екскурсія «Київ історичний» зацікавить тих, хто хоче більше дізнатися про історію стародавнього Києва, подивитися на його пам’ятки, архітектуру, Майдан Незалежності та Поділ.

Дата та час: 7 січня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/F5hhuEF6fL9ozWSg7.

Дитяча квест-екскурсія «Пізнаємо Київ – обираємо професію» – це захоплююча прогулянка, під час якої дітям та їхнім батькам розкажуть про різноманітні події в історії України, а також пояснять сутність низки професій. В ігровій формі юні дослідники вирішуватимуть задачі, подолання яких приведе до розкриття важливого гасла для нашої столиці.

Дата та час: 7 січня, неділя, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/BF1TVnwZrMp1YbqN9.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]