Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для дітей з інвалідністю організують свято на Софійській площі та театральну виставу «Білосніжка та семеро гномів»

18 грудня 2018 року, 11:34

20 грудня о 13:00 у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва відбудеться вистава «Білосніжка та семеро гномів» для дітей з інвалідністю. Незважаючи на труднощі, що пов’язані із зимовою погодою та транспортним пересуванням, близько 150 дітей, якими опікуються соціальні служби, благодійні фонди та громадські організації, виявили бажання взяти участь у заході. Про це повідомили у Київському міському методичному центрі закладів культури та навчальних закладів.

Перед виставою об 11:00 діти завітають на Софійську площу, де зможуть насолодитися атрибутами новорічних свят. О 12:00 у холі театру біля святково прикрашеної ялинки дітей зустрічатимуть Святий Миколай та казкові герої – переодягнені волонтери та студенти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв.

Наприкінці свята дітей привітають подарунками від спонсорів.

Зазначимо, що вже чотири роки поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят Департамент культури КМДА у співпраці з Київським міським методичним центром закладів культури та навчальних закладів за участю Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують традицію – вітати зі святами дітей, які потребують особливої уваги та допомоги. Ця благодійна акція відбувається за підтримки компанії «Кока-Кола Україна» та Фонду Олени Пінчук.

Додаткова інформація та акредитація представників ЗМІ за телефоном: 093-495-44-71 (Олена).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]