Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для киян презентували мобільний додаток для оплати житлово-комунальних послуг та передачі показань лічильників

10 лютого 2021 року, 14:58

У столиці запрацював мобільний додаток для оплати житлово-комунальних послуг, передачі показань лічильників та контролю за станом розрахунків. Про це сьогодні під час прес-брифінгу повідомив генеральний директор «Центру комунального сервісу» Андрій Щербина.

«Особистим кабінетом на сайті «Центру комунального сервісу» (ЦКС) користуються понад 700 тисяч киян. І оскільки споживачі вимагають від нас нових технічних рішень та більш зручних інструментів, сьогодні ми презентуємо мобільний додаток для оплати комунальних послуг», – зазначив Андрій Щербина.

Мобільний додаток уже доступний для завантаження у App store та Google Play. Для роботи з додатком потрібно завантажити його, зареєструватися, ввівши особисті дані та після успішної реєстрації додати об’єкт (квартиру). Щомісяця за обраним об’єктом надходитимуть електронні рахунки, які можна оплатити за кілька хвилин.

«Користувачі додатку можуть розрахуватися за спожиті житлово-комунальні послуги без комісії карткою киянина», – зауважив Андрій Щербина.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]