Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для матерів та дружин Героїв АТО провели імерсивну екскурсію

09 березня 2021 року, 11:54

З нагоди святкування Міжнародного жіночого дня для матерів і дружин Героїв, загиблих у зоні проведення АТО та під час Революції Гідності, організували екскурсію під назвою «Один день з життя подолянки». Про це повідомляє організатор події –Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.

Імерсивна екскурсія ознайомила із життям киянок, які проживали на Подолі у IX-XI століттях. Жінки не лише дізнались про побут і повсякденне життя того часу, а й стали своєрідними учасницями театралізованого дійства.

Екскурсію провели переможниці конкурсу на кращого гіда Києва Ніна Белліні та Альона Тімошина.

«Це унікальна подія: до всіх експонатів можна було доторкнутися, скуштувати страви за стародавніми рецептами, потанцювати та поспівати. Ми прагнули, щоб ця екскурсія запам’яталася, відволікла від повсякденних справ і хоч трохи підняла настрій», – зазначили в Управлінні туризму та промоцій КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]