Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Білоцерковець: «Апеляційний суд скасував дозвіл на будівництво скандального житлового комплексу»

13 червня 2019 року, 14:50

Апеляційний суд задовольнив позов ГО «Екопарк Осокорки» і скасував дозвіл на будівництво скандально відомого комплексу «Патріотика на озерах» у Києві. 

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав народний депутат, радник мера Києва Дмитро Білоцерковець.

«Тепер головне – втілити це рішення у життя, в чому готове, у рамках своїх повноважень, допомогти місто. І це – ще один приклад успішної взаємодії міської влади з громадою. Нагадаю, Київрада у січні ухвалила у другому читанні проект рішення про розірвання договору оренди зі скандальним забудовником «Патріотики на озерах» – компанією «Контактбудсервіс». Юридична причина розриву договору – борги забудовника перед містом за оренду землі у розмірі 65 мільйонів гривень», – написав Дмитро Білоцерковець.

За його словами, тоді ініціатором негайного розгляду цього рішення Київрадою виступив мер Києва. А спричинили його неадекватні дії забудовника, який обіцяв скоригувати проект будівництва у відповідності до думки громади і представити його на містобудівній раді. Але не зробив цього і відновив активну фазу будівництва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]