Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав лікарів Києва з нагоди Дня медичного працівника (+фото)

13 червня 2019 року, 14:26

Мер Києва Віталій Кличко привітав працівників медичних установ столиці з професійним святом та вручив медикам відзнаки Київського міського голови.

«Хочу привітати наших медиків із професійним святом! Подякувати тим людям, які піклуються про найголовніше, що є у нас є – про наше здоров’я. У вас дуже складна робота – допомагати, рятувати, заспокоювати. Це вимагає і професійних навичок, і багато сил, терпіння і співчуття. Я хотів би низько вклонитися кожному з вас за те, що ви робите», – звернувся Віталій Кличко до медиків під час урочистого заходу в столичній мерії.

Він також зазначив, що за останніх 4 роки у Києві відремонтували загалом 35 лікарень та відділень у медичних закладах. Повністю оновили 4 пологових будинки, де встановили найсучасніше обладнання.

Наприклад у 2019-му відремонтували пологовий будинок № 3, відділення Київської міської клінічної лікарні № 1, відділення Дитячої лікарні № 4, відділення Олександрівської лікарні.

Але, одним з основних завдань, за словами міського голови, залишається підвищення заробітної плати та соціальних стандартів для працівників медичної сфери столиці.

Віталій Кличко вручив Подяки Київського міського голови працівникам медичних закладів столиці.

Також мер, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник та директор Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентина Гінзбург привітали переможців конкурсу документальних фільмів «Один день з професійного життя медика» та вручили їм відзнаки і цінні подарунки.

Привітання лікарів Києва з нагоди Дня медичного працівника

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]