Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний: «Міські комунальні служби разом із «Муніципальною вартою» та правоохоронцями контролюють дотримання карантину» (+фото)

04 квітня 2020 року, 19:09

Сьогодні міські комунальні служби разом із «Муніципальною вартою» та правоохоронцями розпочали патрулювання столичних парків для перевірки дотримання киянами карантинних заходів. Як відомо, в місті вже діють жорсткі обмеження щодо пікніків і кількості осіб, які одночасно можуть перебувати разом на вулиці, не дотримуючись дистанції. Саме ці обмеження було проконтрольовано.

«У нас є чітке завдання не допустити поширення епідемії у столиці, а це можливо лише за умови точного виконання всіх карантинних заходів. Кияни мають зрозуміти, що карантин – це не канікули, і наразі не та ситуація, коли з хворобою можна жартувати. Відповідні зауваження та складені протоколи – поки що попереджувальний захід, із понеділка карантин входить у більш жорстку фазу», – зауважив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Під час спільного патрулювання було перевірено парки, сквери столиці, спортивні та дитячі майданчики в усіх районах. Зафіксовано низку порушень, за результатами комунальники склали перші протоколи. В більшості випадків вистачало профілактичної бесіди.

«На превеликий жаль, не всі кияни усвідомили реальність загрози своєму життю та життю рідних і близьких, і знехтували попередженням. Саме тому ми посилюємо заходи безпеки із залученням правоохоронців. Уже перше патрулювання показало, що містяни із розумінням ставляться до таких заходів і готові виконувати умови карантину», – підкреслив Дмитро Загуменний.

Нагадуємо, що з 6 квітня, відповідно до постанови Кабінету Міністрів, у країні починають діяти посилені карантинні заходи.

 

 

Патрулювання столичних парків для перевірки дотримання киянами карантинних заходів

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]