Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Загуменний: «Уже понад 11 тисяч користувачів долучилися до Telegram-каналу КМДА»

31 серпня 2020 року, 13:54

Усього за кілька місяців після запуску офіційного Telegram-каналу КМДА до нього долучилося понад 11 тисяч користувачів. Про це розповів керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний.

«Ми прагнемо якомога ширше інформувати киян про найважливіші новин столиці, доносити до громадян актуальну та цікаву інформацію, тому намагаємося йти в ногу з часом і застосовувати сучасні способи комунікації. Сьогодні смартфон – чи не найголовніший девайс, який ми використовуємо щодня, тому, підписавшись на Telegram-канал КМДА, ви завжди матимете під рукою головні новини міста максимально оперативно у доступному форматі», – зазначив Дмитро Загуменний.

Керівник апарату підкреслив, що Telegram-канал КМДА – це ще одне офіційне джерело інформації, з якого кияни отримують роз’яснення ухвалених міською владою рішень, інформацію про зміни руху транспорту чи ремонтні роботи на об’єктах міської інфраструктури, анонси цікавих міських заходів тощо.

«В умовах пандемії звичне життя столиці змінюється чи не щодня. Місто оперативно приймає важливі рішення для запобігання поширенню інфекції, тому важливо знати актуальну інформацію про введення або зняття протиепідемічних обмежень у столиці. Підписавшись на Telegram-канал КМДА, ця інформація буде завжди у вас під рукою», – додав Дмитро Загуменний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]