Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 30 квітня триває реєстрація на Всеукраїнський спортивний марафон «Крок», присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку

11 квітня 2023 року, 15:44

До 30 квітня триває реєстрація на Всеукраїнський спортивний марафон «Крок», присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку. Про це інформує ініціатор і засновник заходу – благодійний фонд «Відсоток Небайдужих».

Дисципліни марафону:

біг – дисципліна бігу на пропонованих дистанціях. Підтвердженням результату участі у марафоні є надсилання знімку екрану з будь-якого застосунку фіксування бігу (наприклад: Adidas Running, Nike Run Club, Runkeeper, Pacer, Strava). Участь у марафоні можлива лише на дистанції, заявленій під час подачі заявки;

велоспорт – дисципліна велозаїзду на пропонованих дистанціях. Підтвердити результат участі в марафоні можна надсиланням знімку екрану з будь-якого застосунку фіксування велозаїзду. Участь у Марафоні так само зараховують лише на дистанції, заявленій під час подачі заявки.

Правила участі у марафоні:

Крок 1. Особа, яка бажає взяти участь у марафоні, має подати заявку учасника, заповнивши форму за посиланням: https://url.molodp.org/zayavkamarathon/.

Крок 2. Після подачі заявки ознайомитись із правилами участі.

Крок 3. Згідно з правилами, учасник має виконати забіг або заїзд, відповідно до заявленої дисципліни і дистанції, та зробити знімок екрану із застосунків, зазначених в описі дисциплін вище. Список застосунків не є вичерпним.

Крок 4. Подати результат участі у формі за посиланням: https://url.molodp.org/podatyresultat/ із 6 квітня до 7 травня 2023 року, прикріпивши знімок екрану, що підтверджує подолання заявленої дистанції одним забігом/заїздом.

Крок 5. Очікувати на перемогу!

Усі кошти, залучені під час марафону, будуть передані на потреби Збройних Сил України.

Марафон налічує чотири етапи:

  • реєстрація учасників – із 6 квітня до 30 квітня;
  • реєстрація результатів участі – із 6 квітня до 7 травня;
  • оголошення результатів – 12 травня;
  • надсилання дарунків переможцям – до 31 травня.

Щоб взяти участь у марафоні необхідно виконати п’ять простих кроків:

  1. Перейти на сайт події за посиланням: https://krok.kod-natsii.com/;
  2. Сплатити благодійний внесок за участь;
  3. Заповнити форму реєстрації на участь у марафоні;
  4. Подолати забіг/заїзд відповідно до обраної дисципліни;
  5. Завантажити свій результат у форму подання результату.

Детальніші умови марафону – у його Положенні, з яким можна ознайомитись на сайті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]