Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До 60-річчя «Київзеленбуду» на Співочому полі встановили квітковий рекорд України

07 жовтня 2016 року, 16:55

З 7 до 30 жовтня на Співочому полі Печерського ландшафтного парку триватиме виставка хризантем «Мелодія осені». На виставці кияни та гості столиці зможуть побачити тривимірну квіткову композицію, що має довжину понад 112 метрів та внесена до Національного реєстру рекордів України.

Участь у відкритті виставки з нагоди 60-річчя роботи «Київзеленбуду» взяли заступник голови КМДА Петро Пантелеєв та генеральний директор Комунального об’єднання «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

«Будь-яке підприємство чи службу уособлюють люди, які там працюють. Тому мені дуже важливо зробити так, аби майстри-зеленбудівці, які безпосередньо докладають зусиль до озеленення нашого міста, відчували підтримку з боку міської влади. Це і гідна заробітна платня, і належні умови роботи кожного дня», – заявив у зверненні до колективів районних служб «Київзеленбуду» Петро Пантелеєв.

За інформацією КО «Київзеленбуд», над виставкою працювали більше ста осіб, зокрема – ландшафтних дизайнерів. Більше 15 000 квітів різних сортів, 100 тисяч метрів кольорової нитки, 100 кілограм мармурової крихти та інших матеріалів, а найголовніше – вправні руки наших майстрів – створили рекорд.

За словами Петра Пантелеєва, пріоритетом в роботі «Київзеленбуду» цієї осені стане висадження вічнозелених кущів і дерев, оскільки вони найефективніше підкреслюють лінії у міському ландшафті та створюють зелений простір.

«Загалом до кінця року буде проведено капремонт у 72 парках та скверах, висаджено близько 5000 дерев, з яких 20% займатимуть хвойні та вічнозелені дерева», – розповів він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]