Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня Конституції України киян і гостей столиці запрошують на три безоплатні екскурсії

27 червня 2023 року, 12:35

Спеціально до Дня Конституції України Управління туризму та промоцій і Київський центр розвитку туризму підготували три безоплатні екскурсії.

Екскурсія «Тисячолітній шлях Конституції», під час якої кияни та гості столиці дізнаються про перші закони давньоруської держави, Війська Запорозького та УНР, а також почують, як приймався Основний Закон незалежної України.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 28 червня, середа, 15:00.

Реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/Y57mt19SaxMNi1jw8.

Екскурсія «Конституція – від Пилипа Орлика до Основного Закону України», під час якої можна буде ознайомитися з Основним Законом України від часів його першої розробки до сьогодення.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 28 червня, середа, 17:00.

Реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/Vt6PBhgUCrxbU8RP8

Екскурсія «Шляхами українського права», під час якої можна буде почути про складний процес становлення конституційного права в Україні, а також дізнатися про людей та події, які мали визначальний вплив на цей процес.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 28 червня, середа, 18:00.

Реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/Bjuo9FAEPcoavjhj6

Звертаємо увагу, реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, які розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]