Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До Дня захисника України на Співочому полі 13 жовтня відбудеться концерт за участю аматорських колективів і окремих виконавців

12 жовтня 2018 року, 13:11

Із нагоди Дня захисника України, Покрови Пречистої Богородиці і Дня українського козацтва на Співочому полі у Печерському ландшафтному парку 13 жовтня із 13:00 до 16:00 відбудеться святковий концерт за участю аматорських колективів і окремих виконавців. Про це повідомили у Департаменті культури КМДА.

Зокрема, заплановані виступи:

  • художніх колективів Центру культури «Святошин»: народного хору «Надія», ансамблю танцю «Київ – Політ», солістів народної вокальної студії «Кантилена»;
  • народного хору «Либідь» Солом’янського району;
  • народного ансамблю танцю «Політехнік» НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського;
  • зразкового ансамблю пісні і танцю «Яблуневий цвіт» Колежу ім. В. О. Сухомлинського Дніпровського району;
  • народного вокального ансамблю «Червона калина» КП «Київський метрополітен»;
  • Олександра Ламбурського – бійця 30-ї бригади АТО, а нині волонтера і заступника голови Спілки ветеранів та інвалідів АТО «Дух воїна України».

У програмі концерту: твори українських класиків патріотичного спрямування, козацькі, стрілецькі та українські народні пісні, вокальні твори у виконанні солістів та хореографічні номери.

Також на Співочому полі у рамках проекту «Мужні та незламні» відбудеться дійство за участю об’єднаного Українського козацтва громади міста Києва.

У програмі виступ ансамблю «Світоч», презентація козацьких організацій, майстер-класи, виставка козацьких атрибутів, книжок та пригощання відвідувачів кулішом із козацької кухні.

Контактна особа: Пересунько Микола Михайлович – директор Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, тел.:067-509-53-95, 288-58-15, 288-58-14.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]