Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До кінця року в Києві відремонтують низку важливих об’єктів вулично-дорожньої мережі

09 лютого 2018 року, 12:39

До кінця 2018 року в столиці закінчать масштабні ремонти доріг, кількох вулиць, проспектів, а також реконструкцію транспортного вузла на просп. Перемоги. Про це в коментарі виданню 44.ua повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян.

«У 2018 року плануємо завершити реконструкцію транспортного вузла на перетині проспекту Перемоги з вулицею Данила Щербаківського, під’їздів до шляхопроводу на перетині з вулицею Академіка Палладіна. Окрім того, закінчимо реконструкцію проспекту Миколи Бажана в Дарницькому районі та багато інших», – повідомив Дмитро Давтян.

Також до кінця поточного року в столиці мають намір завершити капітальні ремонти, зокрема: вул. О. Теліги – від вул. Бандери до вул. О. Довженка; Набережного шосе – на ділянці від Поштової площі до мосту Метро; вул. Володимирської – від вул. Л. Толстого до вул. Б. Хмельницького та від вул. Рильського до Андріївського узвозу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]