Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До комунальної власності територіальної громади міста прийнято чотири заклади дошкільної освіти

14 грудня 2023 року, 19:41

Чотири столичних заклади дошкільної освіти безоплатно передано з державної до комунальної власності територіальної громади Києва. Йдеться про заклади дошкільної освіти (ясла-садки) № 3/750, № 7/788, №4/353, № 6/549. Таке рішення було прийнято сьогодні, 14 грудня, на пленарному засіданні Київської міської ради 62 депутатами. Як зазначив заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський, після зміни форми власності заклади дошкільної освіти продовжать функціонувати відповідно до їх спеціалізації.

«Передача відомчих садочків до комунальної власності – це приклад ефективної співпраці міської адміністрації й Служби безпеки України. Місто працює над тим, щоб столичні заклади дошкільної освіти були забезпечені всім необхідним для комфортної та злагодженої роботи. Ми враховуємо різноманітні аспекти, спрямовані на підвищення якості надання освітніх послуг для діточок. Сьогодні ми прийняли до комунальної власності територіальної громади ще чотири садочки. І тепер ми в законній площині будемо забезпечувати їхню роботу та своєчасне обслуговування», – наголосив Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА додав, що заклади дошкільної освіти будуть передані до сфери управління районних в місті Києві державних адміністрацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]