Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Три столичні школи-дитсадки реорганізують у заклади дошкільної освіти

27 травня 2021 року, 13:13

У Подільському районі три школи-дитячі садки реорганізують у заклади дошкільної освіти. Депутати Київради сьогодні, 27 травня, на пленарному засіданні прийняли три рішення щодо реорганізації шкіл-дитячих садків. Рішення були підтримані більшістю депутатів.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, метою прийняття цих рішень є створення додаткових місць для дітей дошкільного віку. Відповідно до рішень, школи-дитсадки «Плай», «Паросток» та «Перлина» у Подільському районі реорганізують у заклади дошкільної освіти.

«Цими рішеннями ми фактично створюємо три повноцінні дитячі садки на Подолі та збільшуємо кількість місць у них. Зазначу, що ці заклади почали рухатись до реорганізації ще з 2015 року, коли припинили набір дітей до перших класів. Тепер же вони повністю готові повернутися до статусу дитсадка», – розповів Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]