Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До осені у Шевченківському районі з'явиться ще один дитсадок

21 квітня 2016 року

До осені у Шевченківському районі з'явиться ще один дитсадок

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали створення комунального дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №423 Шевченківсього району Києва.

Відповідний дитсадок знаходитиметься на вул. Дегтярівській, 43-А та відноситиметься до сфери управління Шевченківської райдержадміністрації.

“Ще з 90-х років він перебував в оренді однієї з районних служб. Втім, на прохання громади нам вдалося повернути нежилу будівлю дитячого садочка до комунальної власності киян. Відновлення приміщення, а отже відкриття оновленого дитсадочка з прибудовою та збільшеною кількістю місць буде завершено вже цього року — на реконструкцію закладу місто виділило 43,7 млн грн ”, — зазначила депутат Київради Ганна Старостенко.

Орієнтовно в дитсадку планується відкриття 9-ти груп, розрахованих на 170 вихованців. Питання забезпечення педагогічними та технічними працівниками, відповідно до штатного розпису дошкільного навчального закладу, буде вирішуватися протягом часу проведення ремонтних робіт, з моменту утворення юридичної особи.

Відповідне рішення підтримали 80 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]