Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До прибирання снігу і протиожеледної обробки в Києві задіяні 294 одиниці техніки «Київавтодору»

25 грудня 2023 року, 6:56

До прибирання снігу і протиожеледної обробки в Києві задіяні 294 одиниці техніки «Київавтодору».

Окрім того, 315 працівників у складі 45 бригад із ручного прибирання комунальної корпорації очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи.

Триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами. За добу використано понад 397 тонн солі і 3 тонни піску.

Також до прибирання снігу у дворах залучені керуючі компанії. А зелені зони прибирають 636 працівників і 59 одиниць техніки «зеленбудів».

За прогнозом Українського гідрометцентру, сьогодні, 25 грудня, очікується мокрий сніг із переходом у дощ, на дорогах місцями ожеледиця, пориви вітру 17-22 м/с.

Закликаємо водіїв бути обачними на дорозі, надавати перевагу в русі техніці дорожньої служби. А також не паркувати автівки на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі комунальників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]