Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До прибирання снігу в Києві задіяні 297 одиниць техніки «Київавтодору» та понад 160 одиниць техніки керуючих компаній

22 листопада 2023 року, 8:07

Із ночі 22 листопада дорожники забезпечують обробку і очищення вулиць Києва. Працюють 297 одиниць техніки, 300 людей залучено до очистки тротуарів та зупинок громадського транспорту. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Першочергово роботи відбуваються на спусках і підйомах, покритті із гранітної бруківки, мостах, головних дорожних артеріях міста.

300 працівників бригад із ручного прибирання очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи.

Для розчищення снігу у дворах та міжквартальних проїздах задіяно понад 160 одиниць техніки керуючих компаній, понад 4 тисячі працівників – на місцях у черговому режимі.

За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру, 23 та 24 листопада також очікується помірний мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця.

Просимо водіїв і пішоходів враховувати погодні умови і бути уважними на дорогах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]