Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До складу Київської міської молодіжної ради першого скликання увійшли 55 осіб

01 листопада 2023 року, 9:32

Розпорядженням Київського міського голови Віталія Кличка затверджено персональний склад Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, новообрані члени молодіжної ради будуть залучені до роботи над проєктами та ініціативами, спрямованими на покращення та розвиток молодіжної політики у всіх сферах життєдіяльності.

«Цьогоріч в умовах війни стало неможливим проведення рейтингового електронного голосування, тому було створено конкурсну комісію для відбору кандидатів у процесі формування першого складу Київської міської молодіжної ради. Представники всіх депутатських фракцій, а також профільних постійних комісій Київради оцінювали кандидатів і кандидаток від органів студентського самоврядування та молодіжних громадських організацій. На основі результатів роботи комісії було сформовано остаточний перелік, до якого увійшли 55 осіб. Місто сприяє активній участі учнів, студентів, представників молодіжних організацій у прийнятті рішень задля покращення нашого міста. Вітаю обраних до складу Київської міської молодіжної ради першого скликання. Щодо тих, хто не пройшов – не розслабляйтесь. Конкурс був великий та важкий, але за бажанням охочі зможуть увійти до робочих органів молодіжної ради. Будемо таки всі працювати разом», – повідомив Володимир Бондаренко.

Він додав, що невдовзі буде оголошено дату першого засідання Київської міської молодіжної ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]