Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада закликає молодь вступати до першого складу Київської міської молодіжної ради

25 серпня 2023 року, 10:20

Київська міська рада продовжила термін збору кандидатур до першого складу Київської міської молодіжної ради.

Прийом документів від зацікавлених осіб, установ, організацій для участі у формуванні першого складу Київської міської молодіжної ради при Київській міській раді триває з 24 серпня до 24 вересня 2023 року.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, молодіжна рада об’єднає учнів, студентів, представників дитячих і молодіжних організацій, а також громадських об’єднань учасників бойових дій.

«Вже проаналізовано документи, які надійшли упродовж першого етапу. На жаль, багато з них подані з помилками. Це нормальний процес, утім він не дає змогу сформувати перший склад Київської міської молодіжної ради до 1 вересня. Наразі час для подання кандидатур до складу Київської міської молодіжної ради продовжено. Хочу наголосити, що якщо ви вже подали документи, то уточніть конкретні їх недоліки та подайте виправлені документи упродовж другого етапу, а якщо ви тільки хочете подати документи – на офіційному сайті Київської міської ради розміщено їх повний перелік», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради звернув увагу, що документи, особливо заява, повинні обов’язково бути підписані, необхідно бути уважними в оформленні документів та не варто подавати документи в останній день, оскільки потім не буде часу на усунення недоліків.

Документи можна надіслати на адресу Київської міської ради: 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36 або електронною поштою: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]