Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

До уваги пасажирів! Тимчасові зміни у роботі тролейбусів маршрутів №№ 11, 43 (схеми)

21 вересня 2016 року, 15:35

У зв’язку з проведенням капітального ремонту проспекту Академіка Глушкова з 22 вересня закривається рух тролейбусів маршрутів №№ 11, 43 та організовується тролейбусний маршрут № 43 к та рух автобусів №№ 11ТР, 43ТР.

«Для уникнення незручностей на час ремонтних робіт на проспекті Академіка Глушкова для користувачів громадського транспорту столиці відповідальними службами КП «Київпастранс» розроблено додаткові автобусні маршрути, що курсуватимуть за найбільш зручними трасами для наших пасажирів. Просимо киян та гостей міста із розумінням поставитись до тимчасових змін», – повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Так, з 22 вересня рух вказаних тимчасових маршрутів організовується наступним чином:

–          тролейбуси маршруту № 43к «Дарницька площа – вул. Смолича» курсуватимуть за трасою: вул. Маршала Якубовського – вул. Василя Касіяна – просп. Академіка Глушкова – просп. Голосіївський – бульв. Дружби народів – вул. Велика Васильківська – вул. Антоновича – бульв. Дружби народів – міст ім. Патона – просп. Возз’єднання;

–          автобуси маршруту № 11ТР «Державний музей національної архітектури та побуту України – ст. м. «Виставковий центр» курсуватимуть за трасою: вул. Академіка Заболотного –  просп. Академіка Глушкова;

–          автобуси маршруту № 43ТР «Кібернетичний центр – ст. м. «Виставковий центр» курсуватимуть проспектом Академіка Глушкова.

Пасажири автобусів маршрутів №№ 11ТР, 43ТР мають право користуватися місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду у тролейбусі.

Ознайомитись з розкладом руху громадського наземного транспорту можна на сайті КП «Київпастранс» (www.kpt.kiev.ua) у розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]