Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Допомога військовим: фахівці автотранспортного підприємства КМДА відремонтували мікроавтобус, який зазнав пошкоджень під час евакуації бійців на передовій

23 травня 2024 року, 12:19

Фахівці КП «АТП КМДА» провели ремонт і технічне обслуговування транспортних засобів, які повернулися з передової, зокрема один із них евакуював поранених бійців. Виконали зварювальні роботи, технічний огляд паливної системи та ходової частини, ґрунтування та фарбування. Про це розповів керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

Загалом із початку цього року фахівці КП «АТП КМДА» власними силами ремонтують та обслуговують транспортні засоби для військових. Під час відновлення автівок, які зазнали значних пошкоджень, фахівці ремонтують двигуни і ходові частини, здійснюють необхідні зварювальні роботи, ґрунтування та технічне обслуговування транспортних засобів.

Відремонтовані автівки вже поїхали на передову, де допомагатимуть військовим стримувати ворога.

Окрім того, найближчим часом фахівці комунального підприємства візьмуть у роботу ще три автомобілі для наших Захисників і Захисниць.

Керівник апарату КМДА підкреслив, що допомога армії – найбільший пріоритет міської влади. І всі можливості максимально спрямовані на допомогу Збройним Силам України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]