Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники на громадських засадах контролюватимуть благоустрій балансових територій

25 лютого 2019 року, 19:03

Фахівцям шляхово-експлуатаційних підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» надано повноваження контролювати благоустрій на балансових територіях, де роботи виконують сторонні організації. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Як повідомили у комунальній корпорації, численні приватні підприємства часто облаштовують місця виконання робіт старими дерев’яними бар’єрами, щитами, бетонними блоками, червоними мотузками, а в багатьох випадках і взагалі забувають про таку «дрібницю». І тим самим наражають учасників дорожнього руху на небезпеку.

Фахівці підприємств «Київавтодору» (інспектори на громадських засадах) упродовж вихідних зафіксували такі небезпечні огородження (на фото). До виконавців робіт вжито заходи відповідно до чинного законодавства України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]