Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники працюють у кожному районі: тривають поточні і капітальні ремонти (+фото)

10 березня 2021 року, 8:28

Столичні дорожники розпочали ремонтний сезон. У кожному районі тривають поточні ремонти. Насамперед ліквідовують руйнування та інші пошкодження покриття, які утворились на дорогах, що капітально не ремонтували понад 10 років. Про це інформує КК «Київавтодор».

«Тільки-но дозволили погодні умови – розпочали ремонти покриття. Для поточних робіт  використовуємо технологію холодного асфальту, рециклери. Згодом працюватимемо й швозаливниками. Відновили й проведення капітальних ремонтів і реконструкцій. Уже тривають роботи на вулицях Борщагівській і Милославській, Індустріальному шляхопроводі, Пейзажній алеї, автошляху Т-1027 (Кільцева дорога). За кілька тижнів відновимо ремонт проспекту С. Бандери», – повідомив в.о. генерального директора КК «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Загалом упродовж року капітальні і середні ремонти, а також реконструкції триватимуть на близько 70 об’єктах.

Поточні ремонти доріг у районах столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]