Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники столиці продовжують ремонтні роботи, які можна виконувати до першого снігу

02 листопада 2018 року, 11:05

Дорожньо-будівельний сезон 2018 року поступового завершується. Масштабні роботи з улаштування нового асфальтобетонного покриття на об’єктах дорожньої інфраструктури цьогоріч вже майже закінчені, звітують у КК «Київавтодор».

Проте дорожники не припиняють роботи, які можна виконувати до першого снігу. Зокрема, на об’єктах реконструкції та капітального ремонту продовжуються роботи з прокладання інженерних мереж, влаштування основи дорожнього одягу, демонтажу та встановлення нового бортового каменю, ремонту тротуарів тощо.

Такі роботи наразі тривають на просп. Палладіна, вул. Сім'ї Кульженків, вул. Алматинській, просп. Правди, вул. Туполєва, мосту Метро через Русанівську протоку.

Крім того, дорожники завершують капітальний ремонт транспортної розв’язки на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри та Володимира Покотила, а також шляхопроводу на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]