Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Двоє українців стали переможцями Дабл Тріпл Summer Fest (+фото)

17 серпня 2021 року, 11:27

У Києві завершився світовий контест зі скейтбордингу та ВМХ Дабл Тріпл Summer Fest. Вперше в Україні відбулися змагання такого рівня за участю 31 країни та близько 200 райдерів. Нагороди отримали двоє українців – Юрій Іллющенко (посів 3 місце), а Андрій Нестеров отримав спеціальний приз – Parimatch Best Trick у ВМХ-дисципліні. Про це повідомляють організатори заходу.

Змагання відбулись за підтримки Київського міського голови Віталія Кличка та Департаменту молоді та спорту Київської міської держадміністрації.

«Міська влада рада завжди рада долучатися та підтримувати такі ініціативи. Коли організатори звернулися до нас із пропозицією провести у Києві світовий контест зі скейтбордингу та ВМХ Дабл Тріпл Summer Fest, ця ідея захопила нас, і ми раді були сприяти організації змагань. Приємно бути частиною цього молодіжного, крутого та драйвового міжнародного фестивалю. Саме міжнародного, тому що у наш «аеропорт» в центрі столиці завітали учасники з понад 30 країн», – зазначила директорка Департаменту молоді та спорту Юлія Хан.

Близько трьох тижнів під Аркою дружби народів зводили унікальний екшн-парк площею понад 3000 квадратних метрів, що відтворював територію аеропорту. Окрім терміналу на території розмістили справжній літак, а весь спот був стилізований впізнаваними елементами на кшталт розміток, попереджувальних табличок і сигнальних вогнів.

Під час Дабл Тріпл Summer Fest також відбулися окремі українські змагання – Ukrainian Session. Тут локальні спортсмени кваліфікувалися на міжнародну частину, а по троє найкращих у кожній дисципліні отримали призи. У ВМХ переможцями стали: Андрій Нестеров (1 місце), Володимир Панасенко (2 місце), Юрій Ілющенко (3 місце). У скейтбордингу перше місце посів Костя Округін, друге – Кирил Овчаров, а третє – Віктор Колосніченко.

У міжнародній частині контесту розіграли 14 призових місць та дві спеціальні нагороди за найкращий трюк.

Повний список призерів:

Скейтбординг

1 місце – Матіас дель Оліо (Matias del Olio);

2 місце – Річард Турі (Richard Tury);

3 місце – Мартін Пек (Martin Pek);

4 місце – Мауро Іглесіас (Mauro Iglesias);

5 місце – Денні Леон (Danny Leon);

6 місце – Джеймі Матеу (Jaime Mateu);

7 місце – Іван Монтейро (Ivan Monteiro).

Parimatch Best Trick – Дієего Фіорезе (Diego Fiorese).

ВМХ

1 місце – Ентоні Перрін (Anthony Perrin);

2 місце – Рід Старк (Reed Stark);

3 місце – Юрій Іллющенко (Yurii Illushenko);

4 місце – Алекс Доначі (Alex Donnachie);

5 місце – Бруно Хофман (Bruno Hoffmann);

6 місце – Джо Джарвіс (Joe Jarvis);

7 місце – Алекс Кеннеді (Alex Kennedy).

Parimatch Best Trick – Андрій Нестеров (Andrii Nesterov).

Запис трансляції, що велася протягом вихідних, доступний за посиланням: https://megogo.net/en/view/14163165?video_view_tab=description

Команда Дабл Тріпл Summer Fest раніше вже проводила змагання під Аркою дружби народів – зимовий контест серед професійних лижників і сноубордистів «Дабл Тріпл Snow Fest», що вперше відбувся 2019 року. Цьогоріч зимовий контест проведуть 17-19 грудня на тій же локації.

Під Аркою дружби народів відбувся молодіжний фестиваль «Double Triple Summer»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]