Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Екологічна комісія підтримала петицію про заборону вирубки лісів, парків та знищення скверів

27 квітня 2016 року

Екологічна комісія підтримала петицію про заборону вирубки лісів, парків та знищення скверів

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київради з питань екологічної політики депутати підтримали петицію “Назавжди заборонити законом: вирубку лісів, парків, знищення скверів та унеможливити зменшення зелених зон в м. Києві”.

Автор петиції Галина Баранова зазначає: “Щорічно в нашому місті кількість зелених насаджень зменшується порядку 8%!”. Автор ініціативи пропонує на законодавчому рівні “назавжди заборонити переведення зелених зон, скверів, лісів, парків лісопарків та інших зелених зон нашого міста з лісового фонду до загального”.

Депутати профільної комісії одноголосно підтримали зазначену петицію, а також погодили введення мораторію на вирубку дерев у межах природно-заповідного фонду. Відповідний мораторій передбачає заборону строком на 10 років проводити рубку усіх видів, у тому числі суцільну на території природно-заповідного фонду столиці.

Вказана петиція набрала 10380 голосів, при мінімально необхідних 10000.

Із повним текстом петиції можна ознайомитись за посиланням:

https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=2079

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]