Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Регламентна комісія підтримала створення ТКК щодо перевірки банку «Хрещатик»

27 квітня 2016 року

Регламентна комісія підтримала створення ТКК щодо перевірки банку «Хрещатик»

Постійна комісія Київської міської ради з питань регламенту та депутатської етики підтримала проект рішення «Про створення тимчасової контрольної комісії Київради з питань перевірки обставин, які призвели до віднесення ПАТ «КБ «Хрещатик» до категорії неплатоспроможних».

Відповідна ТКК перевірятиме обставини, що призвели до неплатоспроможності банку «Хрещатик», а також дії та бездіяльність посадових осіб Департаменту фінансів і Департаменту комунальної власності виконавчого органу Київради (КМДА).

До складу комісії увійшли представники усіх фракцій Київради. Очолить ТКК суб’єкт подання проекту рішення, депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олексій Руденко.

Нагадаємо, банк «Хрещатик», в якому територіальній громаді міста Києва належить 24,9% акцій через Департамент фінансів КМДА та 0,06% акцій через Департамент комунальної власності виконавчого органу Київради (КМДА), рішенням НБУ від 05.04.2016 було визнано неплатоспроможним.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]