Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Екскурсії до Дня святого Валентина та лекторії: безоплатні заходи, до яких можна долучитися цього тижня в Києві

12 лютого 2024 року, 10:33

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 8 безоплатних заходів для киян і гостей столиці.

Заходи проходитимуть із середи до неділі. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Київ: у вирі романтики», де можна побачити культові романтичні об’єкти міста та дізнатися про любовні історії його відомих мешканців.

Дата та час: 14 лютого, середа, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/HkbE8n7wqZf7Bz51A.

Дата та час: 14 лютого, середа, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/PsaKGmueTQz2wnxY7.

Екскурсія «Таємниці града Володимира», де екскурсанти почують про розбудову Києва та будівництво оборонних споруд князем Володимиром, дізнаються про зведення першого кам’яного храму Київської держави – Десятинної церкви.

Дата та час: 15 лютого, четвер, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FeHBcTMkGhFsJSFx7.

Лекторій «Київ: пам’ятники доби Незалежності» познайомить з історію створення скульптур та пам’ятників, що були споруджені в центрі Києва протягом усіх років Незалежності України.

Дата та час: 16 лютого, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/mR9yignma7ioFA5v9.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», де буде змога побачити низку об’єктів мілітарної історії Києва, а також дізнатися про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 16 лютого, п’ятниця, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3kQZWjpmJqA3Pibs8.

Лекторій «Кияни відомі та невідомі» присвячений митцям, які народилися в Києві і своїми видатними здобутками принесли славу місту.

Дата та час: 16 лютого, п’ятниця, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/HUccBj9RCct5pKhP8.

Екскурсія «Київ незламний» ознайомить містян і гостей столиці з історією воєнного Києва – з часів Другої світової війни і до повномасштабного вторгнення.

Дата та час: 17 лютого, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/CgHQzFuGoRnhDJRd7.

Лекторій «Невідомі кияни, яких знає весь світ», де можна дізнатися про видатних осіб, народжених у Києві, які своєю діяльністю і досягненнями прославили місто на всесвітньому рівні.

Дата та час: 18 лютого, неділя, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/i7BMT45zxfTNa3ePA.

Реєстрація на екскурсії та лекторії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії чи лекторію зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]