Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці Київської міської лікарні ветеринарної медицини відвідали Кишинів та поділилися досвідом з молдовськими колегами

02 січня 2020 року, 16:17

Муніципалітет Кишинева запросив представників комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» відвідати Республіку Молдова та обмінятися досвідом. Зокрема, представників муніципалітету Кишинева цікавили методики регуляції чисельності безпритульних тварин в столиці Молдови, а їх тут налічується більше 15 тисяч. Про це повідомила керівниця Київської міської лікарні ветеринарної медицини Наталя Мазур.

«Ми розуміємо, що київській службі необхідно постійно вдосконалюватись і за останній рік ми посилено над цим попрацювали. Тому нам особливо приємно, що нашим практичним досвідом зацікавились і хочуть його впроваджувати в інших країнах. Наш фахівець, що займається відловом продемонстрував особливості цієї роботи, що має базуватись на принципах гуманності та обережності. За три дні відрядження разом ми простерилізували понад 120 собак. Ми провели разом із лікарями зустріч з радником мера Дінарієм Кожокару та місцевими депутатами, директором комунального підприємства «Regia Autosalubriate», яке займається виловом та стерилізацією безпритульних тварин, паном Євгенієм Аксент’євим. Наша команда поділилась результатами впровадження програми регуляції чисельності безпритульних тварин у Києві, депутати вирішили започаткувати будівництво центру стерилізації», – розповіла Наталія Мазур.

За її словами, відбулась зустріч із мером Кишинева Іоном Чебаном, який висловив сподівання на продовження співпраці з Києвом і намір написати відповідного листа Київському міському голові.

Молдовські колеги планують відвідати Київ та детальніше ознайомитись із роботою Київської міської лікарні ветеринарної медицини.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]