Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці «Київводоканалу» локалізували пошкодження каналізаційного колектора на вулиці Ушакова

11 січня 2021 року, 12:48

На каналізаційному колекторі діаметром 1200 мм на вул. Ушакова внаслідок дії газової корозії та пошкодження залізобетонного трубопроводу виник провал на проїжджій частині навпроти буд. № 16. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

Фахівці «Київводоканалу» провели попереднє обстеження  та локалізували місце пошкодження і наразі проводять визначення обсягів пошкодженої ділянки, що підлягає відновленню.

Місце провалу огороджене, і рух транспорту здійснюється за однією смугою.

Як повідомили у підприємстві, «Київводоканал» не має технічної можливості самостійно виконувати роботи на колекторах такого великого діаметру, тому в таких випадках зазвичай звертається до підрядних організацій.

Завтра планується завершити обстеження, після чого буде сформовано технічне завдання на реконструкцію, і після проведення тендерної процедури підрядна організація розпочне роботи.

Станом на зараз жодних обмежень у водопостачанні та водовідведенні прилеглих будинків немає.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]