Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці «Київводоканалу» працюють над усуненням аварійних ситуацій на вулицях Назарівській і Професора Підвисоцького, обмежено рух транспорту

26 квітня 2024 року, 12:08

Фахівці «Київводоканалу» працюють над усуненням аварійних ситуацій у Шевченківському і Печерському районах. Про це інформує ПрАТ «АК «Київводоканал».

Для ремонту водопроводів повністю перекрито односторонній рух транспорту на вул. Назарівській, об’їзд можливий вул. Саксаганського. Також через розриття на проїжджій частині частково обмежено рух транспорту на вул. Професора Підвисоцького.

Зокрема, сьогодні на вул. Назарівській, 11 пошкоджено водопровідну магістраль діаметром 400 мм. Наразі тимчасово відключено водопостачання за адресами: вул. Назарівська, №№ 1, 5, 7, 7-Б, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21. Для споживачів направлена автоцистерна з питною водою, що знаходиться на вул. Назарівська, 15. Фахівці виконують розриття на проїжджій частині, щоб здійснити ремонт пошкодженого водопроводу.

Також «Київводоканал» усуває аварійну ситуацію на вул. Професора Підвисоцького, 18, де сталось пошкодження водопровідної магістралі діаметром 50 мм. Тимчасово відключено водопостачання за адресами: вул. Професора Підвисоцького, №№ 18, 19, 20, 21. Автоцистерна з питною водою знаходиться на вул. Професора Підвисоцького, 20.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]