Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фахівці «Київводоканалу» та «Київавтодору» ліквідовують пошкодження мережі холодного водопостачання на Борщагівці

08 січня 2024 року, 2:15

На Борщагівці сталася аварія на мережах холодного водопостачання, що призвело до витоку холодної води на проїжджу частину. На місці одразу розпочали роботу фахівці ПрАТ «АК «Київводоканал» та КК «Київавтодор».

Наголошуємо, що стався витік саме холодної води. Просимо медіа та блогерів не маніпулювати та не поширювати неправдиву інформацію, втягуючись в інформаційні атаки на міську владу та комунальні служби, які в нинішніх умовах роблять усе, щоб забезпечити життєдіяльність столиці.

Так, пошкодження мережі холодного водопостачання з витоком води на проїжджу частину сталося на бульварі Жуля Верна. Заявка про пошкодження надійшла до диспетчерської Київводоканалу 7 січня о 22:55. На місце виїхала аварійна бригада, яка перекрила воду і локалізувала витік. Без води залишилися 2 житлові будинки.

Зараз на місці продовжують працювати фахівці «Київавтодору», щоб ліквідувати підтоплення та забруднення проїжджої частини і дати можливість аварійній бригаді «Київводоканалу» приступити до ремонту водопроводу. Враховуючи аварійну ситуацію та складні погодні умови дорожники здійснюють додаткову обробку бульвару, щоб забезпечити безпечний рух транспорту.

Роботи з ремонту водопроводу виконуватимуть на зеленій зоні, без обмеження руху транспорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]