Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Фестиваль хризантем на Співочому полі триватиме до 3 листопада

24 жовтня 2019 року, 10:56

Фестиваль хризантем «Квіткове сузір’я», який зараз проходить  на столичному Співочому полі Печерського ландшафтного парку, продовжили на тиждень – до 3 листопада. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

«Нам надзвичайно приємно, що цьогорічний Фестиваль хризантем став настільки популярним. Численні селфі на фоні наших композицій у соцмережах та черги до фотолокацій красномовніші за суху статистику. Якщо хтось не встиг до цього часу відвідати осінню виставку на Співочому полі, має ще тиждень, вона триватиме до 3 листопада», – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Нагадаємо, що «Квіткове сузір’я» – це понад 20 тисяч хризантем на 10 локаціях, що розповідають про найцікавіші сузір’я. Ця виставка унікальна ще й тому, що було враховано короткий світловий день і влаштовано підсвічування композицій.

«Квіткове сузір’я» – це і композиції з хризантем, і розважальна програма, безліч фотозон для селфі, ярмарок рослин і хендмейду та локації для відпочинку, у тому числі для дітей. Ми отримали велику кількість від тих, хто хоче відвідати виставку, проте з якихось причин не встиг. Тож у зв’язку з великим інтересом до фестивалю, було прийнято рішення продовжити захід», – зазначає Денис Погорєлко, керівник Grand Event, компанії-оператора Печерського ландшафтного парку «Співоче поле».

Фестиваль хризантем «Квіткове сузір’я» відкритий для вас щодня з 10:00 до 20:00 до 3 листопада.

Місце проведення: вул. Лаврська, 33 (метро «Арсенальна»).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]