Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ганна Старостенко: Вакцинація від COVID-19 – це громадянський обов’язок в умовах нової хвилі пандемії

01 листопада 2021 року, 12:29

Вакцинація від COVID-19 – це не лише здоров’я та право жити звичним життям, а й громадянський обов’язок в умовах нової хвилі пандемії. Адже зараз кількість госпіталізованих та померлих від ускладнень, спричинених коронавірусом, щодня б’є рекорди. На цьому наголошує заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Вакцинація – це наша свобода, здоров’я та безпека наших близьких. І сьогодні для нас це також громадянський обов’язок – захистити себе і своїх рідних. Прийдіть, і вакцинуйтеся у наших пунктах щеплення – наразі в місті Києві їх близько 150. Скористайтеся такою можливістю. Для нас, для вас працюють наші медики – прийдіть і захистіть себе!» – закликала вона.

Ганна Старостенко зазначила, що за минулий тиждень в столиці було здійснено 193,5 тисяч щеплень, а від початку вакцинальної кампанії – майже 2 млн 278 тисяч щеплень.

Зазначимо, що на сьогодні у Києві діють:

  • 148 пунктів щеплення,
  • 21 міні-вакцинальний центр,
  • Центр масової вакцинації, створений на базі МВЦ,
  • 53 мобільні бригади,
  • понад три десятки тимчасові вакцинальних пунктів в торговельно-розважальних центрах і Центрах надання адміністративних послуг.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]