Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Геннадій Пліс розповів про розподіл залишку бюджетних коштів за минулий рік

10 квітня 2017 року, 18:40

Київська міська державна адміністрація планує виділити 81,2 млн грн дотації комунальному підприємству «Київпастранс» на оплату рахунків за електроенергію. Це стало можливим завдяки змінам, внесеним до бюджету міста на поточний рік. Про це повідомив під час брифінгу перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

«У КМДА планують перерозподілити залишок коштів за минулий рік, зокрема видати дотацію «Київпастрансу» в розмірі 81,2 мільйони гривень», – зауважив Геннадій Пліс.

Також за результатами моніторингу громадської думки про стан доріг у Києві пропонується збільшити бюджетні призначення на першочергові заходи з ремонту дорожньої інфраструктури в сумі 1 239 394,9 тис. грн, у тому числі 809 390 тис. грн за рахунок коштів, що надходять до бюджету міста.

Окрім того, 19 150 тис. грн планується виділити на створення і розгортання комплексної системи відеоспостереження в місцях активності до проведення в Києві пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]