Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Гуманітарний штаб Києва шукає логістичних партнерів та волонтерів із вантажним транспортом

07 березня 2022 року, 15:16

Гуманітарному штабу Києва терміново потрібні водії зі своїм транспортом вантажопідйомністью від 1 тонни. Необхідна логістика запасів продовольства в радіусі 3 км від станцій метро Києва.

Якщо ви можете допомогти, відправляйте заявки до Гуманітарного штабу Києва через форму: https://forms.gle/mtptWmejD4EMwyCDA.

Нагадаємо, у місті організовано гуманітарний штаб для забезпечення Києва їжею, товарами першої необхідності, медикаментами тощо. До гуманітарного штабу можна звернутися, якщо ви потребуєте допомоги або готові її надавати.

Гуманітарний штаб працює за наступними напрямами:

  • Медикаменти та ліки
  • Продукти харчування
  • Предмети першої необхідності
  • Логістичні послуги
  • Людські ресурси (волонтери)

Мапа Гуманітарних штабів — https://cutt.ly/0AjSQya

Нагадуємо, що також гуманітарному штабу потрібні волонтери на склади із продовольством та волонтери-фармацевти, які працюватимуть із партіями медикаментів, що надходять до Києва. Для цього потрібно заповнити форму для волонтерів: https://cutt.ly/yAQhnz9

Окрім того, Гуманітарний штаб Києва пропонує продукти харчування закладам, які готують обіди для військових, тероборони, людям в укриттях та біженцям. Заклади харчування для отримання продуктів мають заповнити форму: https://cutt.ly/jAmWZwA.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]