Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Гусовський оголосив про створення депутатської групи «Київська команда»

13 вересня 2018 року

Гусовський оголосив про створення депутатської групи «Київська команда»

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради було оголошено про створення депутатської групи «Київська команда». До її складу увійшли 17 депутатів, які раніше були членами фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Київраді. Очільником депутатської групи обрано Сергія Гусовського.

«Позафракційні депутати Київради VIII скликання, що виявили бажання на основі їх взаємної згоди об’єднатися у депутатську групу, керуючись принципами ліберальної демократії, верховенства права, законності, поваги до особистості і непорушності людської гідності, вирішили добровільно об’єднатися у депутатську групу «Київська команда» для спільної роботи у Київській міській раді. Ми і далі працюватимемо на благо нашого міста», - зазначив депутат Київради Сергій Гусовський.

Відповідне звернення сьогодні буде зареєстровано у секретаріаті Київради.

Нагадаємо, депутатська фракція «Об’єднання «Самопоміч» У Київській міській раді 11 вересня офіційно заявила про припинення своєї діяльності та саморозпуск. Відповідний документ 18 з 22 членів фракції на загальних зборах депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]