Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інфраструктурні проекти у столиці впроваджуватимуться за пріоритетністю – Дмитро Давтян

02 листопада 2018 року, 19:06

Tram-Train – цікавий для столиці проект, і тому спеціалісти активно вивчають практичні аспекти його впровадження. Про це в ефірі ТРК «Київ» повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Так, ми вже розпочали вивчення даного проекту, зробили техніко-економічне обґрунтування. Він цікавий передусім тим, що здатен вирішити не лише питання транспортного сполучення, але і сприятиме врегулюванню руху у столиці у цілому», – зазначив Дмитро Давтян.

Разом із тим, за його словами, цей проект потребує значних вкладень, тож влада має діяти у напрямку пріоритетності.

«Досвід інших країн показує, що Tram-Train – відносно швидко будується, він має низку переваг і для міста, і для пасажирів. Але маємо враховувати нагальні потреби – метро, розв’язки, мости. І для більшості великих проектів, очевидно, потрібні будуть інвесторські кошти, тож будемо працювати над цим», – каже Дмитро Давтян.

Він висловив надію, що більшість планових інфраструктурних проектів все ж будуть впроваджені, але раціонально.

«Інвестори – не благодійники, вони хочуть мати прибуток. Наше ж завдання – ефективність для міста», – підсумував Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]