Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інспектори з паркування розпочали штрафувати водіїв, які не сплачують за користування паркомайданчиками

11 липня 2019 року, 17:37

Інспектори з паркування розпочали контроль за оплатою паркувальних послуг. Сьогодні інспектори з паркування провели рейд на майданчиках на вул. Леонтовича. Про це повідомили у КП «Київтранспарксервіс».

Відтепер за несплачену послугу на паркувальних майданчиках водії муситимуть сплатити штраф у 20-кратному розмірі від вартості 1 години паркування.

Передбачається дисконт у розмірі 50%, якщо водій сплатить штраф у 10-денний термін.

Як відомо, користування паркомайданчиками коштує 10, 7 або 5 грн за 1 годину в залежності від зони паркування. Номери паркувальних зон позначені на інформаційних щитах під знаками паркування.

Оплата послуг здійснюється виключно безготівково – за допомогою SMS, мобільних додатків, абонемента або паркомата.

Нагадаємо, інспектори з паркування у липні перейшли до другого етапу діяльності – фіксації у режимі фотозйомки або відеозапису порушень правил дорожнього руху, а також винесення постанов про адміністративні стягнення. Окрім того, у Києві також розпочали евакуацію авто, припаркованих у заборонених місцях спільно з Патрульною поліцією Києва.

Докладніше за посиланням: https://parkservis.kiev.ua/pay.

Питання щодо сфери паркування у Києві можна ставити за номерами телефону: 0-800-300-516, 15-51 або електронної поштою: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]