Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інцидент на будівельному майданчику Дегтярівського шляхопроводу не вплине на вартість робіт, усі наслідки ліквідує підрядник власним коштом

01 жовтня 2023 року, 10:59

Надзвичайна ситуація, яка сталася на будівельному майданчику Дегтярівського шляхопроводу не вплине на вартість реконструкції. Усі наслідки обвалу ліквідує виконавець робіт власним коштом. Про це повідомляє підрядна організація «Ростдорстрой».

«Враховуючи ситуацію, яка склалася, усунення всіх недоліків буде здійснюватися за рахунок групи компаній RDS. Зазначаємо, що збитків міському бюджету не нанесено. Вартість реконструкції не збільшиться», – йдеться в повідомленні.

Дорожники зазначили, що роботи виконувалися згідно з графіком, однак через необхідність усунення недоліків, термін введення в експлуатацію розв’язки збільшаться.

Наголошуємо, що відповідальність за проведення робіт на об’єкті несе безпосередньо підрядник, який усуне наслідки надзвичайної ситуації власним коштом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]