Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 14 червня відновлять тролейбусний маршрут № 47 та змінять роботу тролейбусів №№ 24, 32, 44, 36

13 червня 2023 року, 12:08

Відзавтра, 14 червня, буде відновлено роботу тролейбусного маршруту № 47 «Вул. Милославська – ст. м. «Мінська». Рух тимчасового автобусного маршруту № 47-ТР «Вул. Милославська – ст. м. «Мінська» буде закрито. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури.

Також від 14 червня і до 1 серпня закривається рух тролейбусів маршрутів №№ 32, 44 та організовується рух тимчасових автобусних маршрутів загального користування № 32-ТР «Вул. Північна – вул. Сошенка», № 44-ТР «Вул. Північна – просп. Степана Бандери».

Рух тролейбусів маршрутів №№ 24, 36 буде організовано відповідно від просп. Свободи та вул. Чорнобильської до вул. Левка Лук’яненка за власними маршрутами, далі – просп. Володимира Івасюка – вул. Олександра Архипенка (у зворотньому напрямку вул. Йорданська – вул. Героїв Полку Азов).

Зміни в роботі міського транспорту пов’язані з капітальним ремонтом просп. Володимира Івасюка на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Північної із 14 червня до 1 серпня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]