Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 18 квітня Центр комунального сервісу за двома адресами відновить прийом споживачів за попереднім записом

15 квітня 2022 року, 10:37

Із 18 квітня Центр комунального сервісу (ЦКС) відновить прийом споживачів за попереднім записом за двома адресами в Дніпровському та Шевченківському районах, поруч із транспортними розв’язками та укриттями цивільного захисту. Фахівці консультуватимуть з низки питань у сфері житлово-комунальних послуг. Про це повідомив комунальний концерн «Центр комунального сервісу».

Нагадаємо, що з міркувань безпеки центр змушений був припинити прийом громадян після запровадження воєнного стану. У концерні звертають увагу киян, що найбезпечніше вирішувати питання під час воєнного стану дистанційно, через наявні канали обслуговування: телефон, скриньки для прийму звернень, Skype, месенджер на Facebook-сторінці 

Спеціалісти радять записуватися на прийом до фахівців сервісних центрів у разі нагальної необхідності, зокрема, для надання, отримання, підписання оригіналів документів для:

  • укладення договорів про надання житлово-комунальних послуг та реструктуризації заборгованості;
  • отримання довідок та завірених копій документів;
  • проведення звіряння за нарахуваннями та оплатами за великий проміжок часу.

Особистий прийом здійснюватиметься винятково за попереднім записом із понеділка до п’ятниці з 10:00 до 15:00 за адресами: вул. Миропільська, 13-А (Дніпровський р-н) та вул. Довженка, 10 (Шевченківський р-н). Запис на прийом буде відкрито з 15 квітня на сайті ЦКС або за телефоном (044) 247-40-40.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]