Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 24 лютого на телефон довіри 15-00 надійшло більше трьох тисяч звернень про психологічну допомогу і підтримку

13 червня 2022 року, 15:03

Від початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого до 13 червня на телефон довіри 15-00 Київського міського центру гендерної рівності, запобігання та протидії насильству надійшло 3192 звернення про психологічну допомогу та підтримку. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Від початку повномасштабного російського вторгнення працівники Центру ні на хвилину не припиняли роботу. Більше того, психологи надають консультації не тільки постраждалим від домашнього насильства, а й постраждалим від війни, тим, хто переживає страх через дії окупантів. За цей час надійшло 2495 звернень від жінок та 697 від чоловіків. До речі, за психологічною підтримкою на номер 15-00 можуть звертатися мешканці усієї України. Так, із початку вторгнення надійшло 31 звернення від мешканців інших регіонів», – зауважила Марина Хонда.

Заступниця голови КМДА зазначила, що люди найчастіше звертаються щодо домашнього насильства, страху захоплення окупантами, страху не вижити, страху майбутнього через втрату роботи, бажання отримати підтримку.

Якщо ви потрібуєте психологічної підтримки – телефонуйте: 044-272-15-00 (з мобільного) або 15-00 (зі стаціонарного).

Усі дзвінки є безкоштовними та анонімними. Телефон працює цілодобово і без вихідних.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]